answer7

Wist u dat - Questions and Answers 7

Waarom - Hoezo @ 2questions.be

Why - How come @ 2questions.be

Wij verzamelen interessante vragen en antwoorden.

Wist je dit over vrouwen

 

Brein van vrouwen verandert elke maand.

 

Wanneer de hoeveelheid oestrogeen in voorbereiding op de ovulatie toeneemt, neemt ook het volume van de hippocampus toe.

 

Vrouwen die voor het eerst zwanger zijn, ondergaan onder invloed van zwangerschapshormonen sterke hersenveranderingen, die hen klaar lijken te stomen voor het moederschap. Delen van het brein krimpen daarbij blijvend, schrijven Spaanse en Nederlandse onderzoekers in vakblad Nature Neuroscience.

Waarom hebben vrouwen het sneller koud dan mannen?

 

Feit is dat vrouwen het vaker koud hebben dan mannen. Dat komt omdat het lichaam van vrouwen minder warmte produceert dan dat van mannen. Gemiddeld zijn vrouwen kleiner (en dunner) dan mannen en gaat de warmte sneller verloren. Vrouwen hebben ook minder spieren en meer vet dan mannen. Spieren produceren meer warmte.

 

Koude voeten

Vrouwen hebben ook vaker koude handen en voeten. Dat ligt dan weer aan de verspreiding van vet in een vrouwelijk lichaam. Vet isoleert en houdt het lichaam warm. Maar het vet zit bij vrouwen vooral rond hun romp opgeslagen om zo de vitale voortplantingsorganen te beschermen en niet rond hun vingers en tenen.Mensen die lijden aan depressie of angst, moeten elke dag bananen eten. Volgens een onderzoek uitgevoerd door MIND op mensen die lijden aan depressie en angst, laat het eten van een banaan deze mensen zich veel beter voelen.

Dit is waarschijnlijk vanwege de verbinding tryptofaan, een eiwit dat wordt omgezet in het lichaam in serotonine, wat ontspant en de huidige stemming verbeterd.

Hormonen

Natuurlijk spelen ook vrouwelijke hormonen een rol. De lichaamstemperatuur van vrouwen verschilt afhankelijk van waar ze zich bevinden in hun menstruatiecyclus.

Temperatuur

Volgens onderzoek is de beste werktemperatuur voor vrouwen tussen de 24 en 25 °C, dat is maar liefst 2,5 °C warmer dan voor mannen.

VROUWEN en BIER

 

Een derde van de vrouwen (33 procent) drinkt graag bier, en 17 procent voelt zich ronduit trots om bier te drinken als vrouw. Opvallend is dat de meeste vrouwen - óók zij die niet van bier houden - uitdrukkelijk zeggen dat bier even goed bij een vrouw past als bij een man.

Bron : standaard.be

 

VROUWEN en WIJN

 

Als er een passie is die vrouwen delen, is het wel wijn. Een goed glas wijn is er als je iets te vieren hebt of wanneer je bij de pakken neer zit. Op een zwoele zomeravond of bij de open haard. Met een glas wijn in de hand borrelen er vaak nieuwe ideeën op en laten we de slechte varen. Maar wat voor soort wijndrinker ben jij eigenlijk?

 

VROUWEN en COCKTAILS

 

De Cosmopolitan, ook wel bekent als de Cosmo, scoort altijd goed. De cocktail was altijd al geliefd, maar werd echt populair toen de dames van Sex and the City aan dit drankje nipte.

 

De Margarita is de beste tequila cocktail die er is. Deze cocktail werd in de jaren 50 gecreëerd en om hem te maken heb je goede tequila nodig.

 

De Mojito is extreme populair op tropische bestemmingen.

 

ALCOHOL

 

Vrouwen hebben in verhouding meer vet, minder spieren en dus minder lichaamsvocht dan mannen. Alcohol wordt daardoor in een vrouwenlichaam minder verdund. Bovendien kan de lever van een vrouw alcohol minder goed afbreken. Zo komt er meer alcohol in het bloed terecht en raken vrouwen over het algemeen sneller dronken.

 

Bij vrouwen heeft alcohol geen invloed op het lichaamsgewicht, maar bij mannen zou er een licht verband bestaan tussen alcohol en risico op overgewicht.

 

KATER (alcohol)

 

Uit onderzoek van de University of Missouri blijkt dat vrouwen meer last hebben van hoofdpijn, duizeligheid en een droge mond. Vrouwen hebben minder water in hun lichaam dan mannen en ook een minder hoog gehalte van het stofje dehydrogenase, dat de lever helpt om alcohol af te breken. Hormonale veranderingen in de dagen voor je menstruatie versterken een kater nog eens extra.

Bron: sante.nl

 

CONSTIPATIE

 

Een vrouw heeft 25 tot 50% meer kans om ‘verstopt’ te raken dan mannen.

VROUWEN en SPINNEN

 

Vrouwen hebben vier keer zo vaak angst voor spinnen.

Arachnofobie genoemd.

De angst voor spinnen is diep in de vrouwelijke hersenen geworteldt. Omdat in de oertijd bij de vrouwen gevaarlijke spinnen angsten opriepen, en een bedreiging vormden, zou dit instinct nog steeds met name bij hen aanwezig zijn. Andere onderzoeken leggen een relatie tussen angst en walging voor dieren.

VROUWENDINGEN

 

- Vrouwen nemen altijd de weg die ze kennen om naar hun bestemming te rijden, ook al is dat soms een omweg. Ze durven namelijk geen kortere weg te nemen omdat ze angst hebben dat ze verkeerd zullen rijden.

- Hoe groter de handtas hoe beter. Ook al puilt deze vaak uit van dingen die een vrouw niet of nauwelijks nodig heeft.

 

- Volgens vrouwen smaken alle bieren hetzelfde.

 

WEETJES

 

** 60% van de vrouwen is niet blij met haar uiterlij k** 80% van mensen die ouder zijn dan 100 jaar, zijn vrouwen ** 85% van alle vrouwen op de wereld, draagt de verkeerde beha maat ** Er zijn meer vrouwen dan mannen op aarde ** Meer dan 50% van de vrouwen vind zichzelf niet mooi. Bij mannen is dit 25% ** Meer vrouwen dan mannen hebben een seksverslaving ** Uit onderzoek heeft gebleken dat als vrouwen hun benen kruisen een gesprek, dat ze dan waarschijnlijk niet geïnteresseerd zijn in je.

Cool Text: Logo and Graphics Generator

Wil je ook een website die altijd bereikbaar is, en een korting, volg dan deze link : http://one.me/nlapcedv

Copyright © 2questions, Paul Van Dael, All Rights Reserved - Disclaimer -/- Contact