Wallpapers
Countries 26
2questions.be

COUNTRY  WALLPAPERS 26

Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland

(Info Wikipedia)

Florida is een staat van de Verenigde Staten. Florida ligt in het zuidoosten van het land en heeft een subtropisch klimaat. Veel gepensioneerde Amerikanen vestigen zich mede daarom in Florida en de bevolking groeit snel. Sinds 2014 is het de staat met op twee na meeste inwoners, na Californië en Texas.

Georgia is een van de staten van de Verenigde Staten. De staat is een van de dertien oorspronkelijke staten en is vernoemd naar koning George II van Groot-Brittannië. Georgia werd gesticht als Britse kolonie in 1732.

Hawaï of Hawaii is een eilandengroep en een van de staten van de Verenigde Staten. De eilanden zijn allemaal van vulkanische oorsprong en liggen in het Polynesische deel van de Grote Oceaan. In de 19e eeuw was Hawaï een zelfstandig koninkrijk en in 1959 trad het als vijftigste staat toe tot de Verenigde Staten.

Idaho is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Gem State", zoals de bijnaam luidt, is ID. Een andere bijnaam is "Potato State". De hoofdstad is Boise.

Illinois is een der staten van de Verenigde Staten. De hoofdstad is Springfield en de standaardafkorting is IL. De staat is vernoemd naar de gelijknamige indianenstam en werd op 3 december 1818, als 21ste, een staat van de Verenigde Staten. 

Indiana is een van de staten van de Verenigde Staten, gelegen in het gebied rond de Grote Meren. De standaardafkorting is IN. Indiana trad als 19e staat toe tot de Verenigde Staten. Het oppervlak van de staat bedraagt 94.321 km² en er zijn 6.237.569 inwoners. De grootste stad en tevens hoofdstad is Indianapolis.

Iowa is een staat van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Hawkeye State", zoals de bijnaam luidt, is IA. De hoofdstad van de staat is Des Moines, dat grofweg in het midden van de staat ligt.

Kansas is een van de staten van de Verenigde Staten. De hoofdstad is Topeka. De standaardafkorting voor de staat is KS.

Kentucky is een staat van de Verenigde Staten. De standaardafkorting is KY. De hoofdstad is Frankfort. Een bijnaam voor deze staat is -Bluegrass State-.

Louisiana is een van de staten van de Verenigde Staten van Amerika. De standaardafkorting voor de "Pelican", zoals de bijnaam van de staat luidt, is LA. De hoofdstad is Baton Rouge.

Maine is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Pine Tree State", zoals de bijnaam luidt, is ME. De hoofdstad is Augusta. Maine behoort tot de regio New England.

Maryland is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Old Line State", zoals de bijnaam luidt, is MD. De hoofdstad is Annapolis.

Countries on page 25 : Ukraine, United Arab Emirates, Uruguay, Uzbekistan, USA => Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Chicago, Colorado, Connecticut, Delaware

Countries on page 27

Thanks for visiting this page, please come again soon - Dank voor uw bezoek, hopen u snel weer te zien.

Een inbreuk op uw copyright, mail ons zodat wij betreffend item kunnen verwijderen.  A breach of your copyright, contact us so we can remove item.

Wil jij ook een one.com website met korting, volg deze link : http://one.me/nlapcedv

Copyright © 2questions.be,  Paul Van Dael,  (Radio45 inactive)

All Rights Reserved - Disclaimer 

2 Questions on YouTube
Paul on YouTube
Nelly on YouTube
2Questions on FB
Paul on FB
2Questions on Instagram
SiteLock
Cool Text: Logo and Graphics Generator

Deze website maakt gebruik van standaard cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u als bezoeker akkoord.

Accepteren