Wallpapers
Countries 27
2questions.be

COUNTRY  WALLPAPERS 27

Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey,

New Mexico, New York

(Info Wikipedia)

Massachusetts is een van de staten van de Verenigde Staten en ligt in de regio New England. De bijnaam van de staat is de "Bay State", naar Massachusetts Bay, het deel van de Atlantische Oceaan voor de kust van Massachusetts. De standaardafkorting is MA. De hoofdstad is Boston.

Michigan is een staat die zowel in de Grote Merenregio als het middenwesten van de Verenigde Staten van Amerika ligt. De naam Michigan is de Franstalige vorm van het Ojibwe-woord mishigamaa, dat "groot water" of "groot meer" betekent.

Minnesota is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "North Star State", zoals de bijnaam luidt, is MN. De hoofdstad is Saint Paul, en de grootste stad is Minneapolis. Deze steden liggen tegen elkaar aan, aan weerszijden van de Mississippi, en worden de Twin Cities genoemd.

Mississippi is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Magnolia State", zoals de bijnaam luidt, is MS. De hoofdstad is Jackson.

Missouri is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de staat is MO. De hoofdstad is Jefferson City.

Montana is een van de staten van de Verenigde Staten. De hoofdstad is Helena en de standaard afkorting is "MT". De naam Montana is afkomstig van het Spaanse woord montaña, dat "berg" of meer algemeen "de bergen" betekent.

Nebraska is een staat van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Cornhusker State", zoals de bijnaam luidt, is NE. De hoofdstad is Lincoln, terwijl Omaha de grootste stad is en Nebraska City dezelfde naam draagt.

Nevada is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaard afkorting voor de "Silver State", zoals de bijnaam luidt, is NV. De hoofdstad is Carson City. Nevada is de droogste staat van de Verenigde Staten en bestaat voornamelijk uit woestijnen zoals de Great Basin Desert en de Mojavewoestijn.

New Hampshire is een van de vijftig staten van de Verenigde Staten van Amerika, gelegen in het noordoosten. Het is de 5e kleinste staat naar oppervlakte en met 1,3 miljoen inwoners de 10e kleinste naar bevolkingsaantal. De staat is een van zes relatief kleine staten die samen New England vormen.

New Jersey is een staat van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor New Jersey is NJ. De hoofdstad is Trenton. Met een inwonertal van circa 8,9 miljoen op een oppervlakte van 22.000 km² is het de dichtstbevolkte staat van de Verenigde Staten.

New Mexico is een van de staten van de Verenigde Staten. De hoofdstad van New Mexico is Santa Fe. De standaardafkorting voor de staat, die als bijnaam Land of Enchantment heeft, is NM.

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Dankzij de leidinggevende en invloedrijke rol in handel, financiën, media, public relations, kunst, mode en educatie geldt zij als een van de belangrijkste wereldsteden.

Countries on page 26 : Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland

Countries on page 28 :  North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah

Thanks for visiting this page, please come again soon - Dank voor uw bezoek, hopen u snel weer te zien.

Een inbreuk op uw copyright, mail ons zodat wij betreffend item kunnen verwijderen.  A breach of your copyright, contact us so we can remove item.

Wil jij ook een one.com website met korting, volg deze link : http://one.me/nlapcedv

Copyright © 2questions.be,  Paul Van Dael,  (Radio45 inactive)

All Rights Reserved - Disclaimer 

2 Questions on YouTube
Paul on YouTube
Nelly on YouTube
2Questions on FB
Paul on FB
2Questions on Instagram
SiteLock
Cool Text: Logo and Graphics Generator

Deze website maakt gebruik van standaard cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u als bezoeker akkoord.

Accepteren