Wallpapers
Countries 28
2questions.be

COUNTRY  WALLPAPERS 28

North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon,

Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah

(Info Wikipedia)

North Carolina is een van de zuidelijke staten van de Verenigde Staten. Het was een van de oorspronkelijke dertien staten die de Unie hebben opgericht en zich hebben vrijgevochten van het Britse koloniale gezag.

North Dakota is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Peace Garden State", zoals de bijnaam luidt, is ND. De hoofdstad is Bismarck.

Ohio is een van de staten van de Verenigde Staten in het Middenwesten met als hoofdstad Columbus. Naar oppervlakte is het de 34e staat van de Verenigde Staten, naar inwonertal de zevende en naar bevolkingsdichtheid de negende.

Oklahoma is een van de 50 staten van de Verenigde Staten. De staat wordt ook wel de "Sooner State" genoemd, naar kolonisten die zich 'sooner' konden vestigen in de staat om land te claimen. De standaardafkorting is OK. De hoofdstad is Oklahoma City.

Oregon is een van de staten van de Verenigde Staten gelegen in het Pacifische Noordwesten van het land. De standaardafkorting voor de Beaver State, zoals de bijnaam luidt, is OR. De hoofdstad is Salem.

Pennsylvania, voluit The Commonwealth of Pennsylvania, is een der staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor "The Keystone State", zoals de bijnaam luidt, is PA. De hoofdstad is Harrisburg, de grootste stad is Philadelphia.

Rhode Island is een van de staten van de Verenigde Staten. Rhode Island is qua oppervlakte de kleinste van de vijftig Amerikaanse staten maar niet met het kleinste aantal inwoners. De standaardafkorting voor de "Ocean State", zoals de bijnaam luidt, is RI. De hoofdstad is Providence.

South Carolina is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Palmetto State", zoals de bijnaam luidt, is SC. De hoofdstad is Columbia.

South Dakota is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting voor de "Mount Rushmore State", zoals de bijnaam luidt, is SD. De hoofdstad is Pierre.

Tennessee is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten, waarvan Nashville de hoofdstad is. De standaardafkorting is TN. De bijnaam, "Volunteer State", ontstond in de eerste helft van de negentiende eeuw doordat de staat veel vrijwilligers leverde voor de Oorlog van 1812 en de Mexicaans-Amerikaanse Oorlog.

Texas is een van 50 staten van de Verenigde Staten van Amerika. Het is na Alaska de grootste staat van de Verenigde Staten, gemeten naar oppervlakte. Met 28 miljoen inwoners is het de tweede staat in bevolking, na Californië. De postale afkorting van de "Lone Star State", zoals de bijnaam luidt, is TX.

Utah is een van de staten van de Verenigde Staten. De standaardafkorting is UT, de bijnaam Beehive State. De bijenkorf verwijst hier niet naar de apicultuur, maar symboliseert de industrie en de onderlinge samenwerking tussen de inwoners van Utah, de "Utahns". De hoofdstad is Salt Lake City.

Countries on page 27 : Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York

Countries on page 29 :

Thanks for visiting this page, please come again soon - Dank voor uw bezoek, hopen u snel weer te zien.

Een inbreuk op uw copyright, mail ons zodat wij betreffend item kunnen verwijderen.  A breach of your copyright, contact us so we can remove item.

Wil jij ook een one.com website met korting, volg deze link : http://one.me/nlapcedv

Copyright © 2questions.be,  Paul Van Dael,  (Radio45 inactive)

All Rights Reserved - Disclaimer 

2 Questions on YouTube
Paul on YouTube
Nelly on YouTube
2Questions on FB
Paul on FB
2Questions on Instagram
SiteLock
Cool Text: Logo and Graphics Generator

Deze website maakt gebruik van standaard cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u als bezoeker akkoord.

Accepteren